Reiki

Reiki is een eeuwenoude Japanse techniek voor het overbrengen van positieve energie door middel van het opleggen van de handen.
Hierbij heeft de behandelaar of doorgever van de energie geleerd hoe de universele of goddelijke energie doorgegeven kan worden naar de ontvanger. De doorgever kan door middel van het opleggen van de handen op verschillende posities op het lichaam energie doorgeven aan de ontvanger, de doorgever kan niet bepalen wat de energie precies gaat doen, dit wordt door het lichaam van de ontvanger zelf bepaald. De energie gaat daar aan het werk waar het nodig is. Reiki Energie heeft een helende kracht welke heel goed is te gebruiken naast de reguliere geneeskunde. Reiki kan bijvoorbeeld helpen minder last te hebben van vervelende bijwerkingen van reguliere medicijnen zoals bijvoorbeeld misselijkheid.

Iedereen die het wil leren, kan zelf Reiki leren door een Reiki cursus te volgen en zo energie doorgeven. Behalve energie aan anderen doorgeven, kun je ook jezelf behandelen, dus zelf de ontvanger zijn.


Home Nieuws Reiki Behandelingen Reiki Cursus Tarieven Reiki aan huis